Ko Phi Phi er to små øer mellem Phuket og Ko Lanta. Den er fuld af turister, især danskere og svenskere (samt en del udvekslingsstuderende fra Singapore, da jeg var der).
     
Sejlskib i Ao Ton Sai ved Ko Phi Phi Don, hvor vi boede. I baggrunden Ko Phi Phi Leh.   På dette billede kan man se Ko Phi Phi Dons specielle form: to bjergrige dele forbundet af en landtange med lange flotte strande til hver side.
     
     
Patrick og Timo, som jeg rejste med, samt mig selv.   Udsigt fra østkysten af Ko Phi Phi Don mod Ko Yung og Ko Mai Phai. I baggrunden kan man skimte klipperne i nærheden af Krabi.
     
     
Ko Phi Phi Leh.   Det andamanske Hav.
     
     
Ao Maya på Koh Phi Phi Leh. Filmen The Beach blev optaget her. Med koraller på kun to-tre meters dybde er bugten storartet til snorkling. Det er nok en af grundene til, at bugten ikke er helt så uberørt af turister som i filmen...   Med alle de storartede klipper med fantastisk udsigt i området ville det jo næsten være synd ikke at prøve klatring, så jeg tog et halvdags begynderkursus. Her ses jeg ca. 25m oppe efter min første rigtige klatretur. Der var storartet udsigt over øen. Når man er nået til toppen bliver man firet ned igen, mens man "går" på væggen. Det var en smule ubehageligt første gang at skulle give slip med hænderne.
     
     
Klippen, hvor klatringen foregik. Der er en klatrer nederst til venstre.   Ao Lo Dalam, den nordlige bugt på Ko Phi Phi Don, ved aftentide.
     
     
Hvilket spild af paradis. Bortset fra de dyre hoteller ligger skraldet og flyder over det hele i turistområderne på Ko Phi Phi Don.