Bangkok er Thailands hovedstad.
     
Thanon Ratchadamnoenklang. Der er billeder af den populære Kong Bhumibol i hele boulevardens længde.   Endnu et portræt af kongen, der ef ivrig fuglefotograf.
     
     
Der er alt for mange biler i Bangkok, hvilket fører til konstante trafikpropper. Solen ser ikke helt naturlig ud bag smog-disen.   Thanon Ratchadamnoenklang om aftenen.
     
     
Demokrati-monumentet. Meget passende for det ustabile thailandske demokrati er det bygget af en italiensk arkitekt i 30erne med inspiration fra fascistisk arkitektur.   Khao San-gaden. Her er ikke andet end backpackere og gadesælgere.
     
     
Fra et af Bangkoks mange templer.   Dette og de næste billeder er fra Det store Palads (Grand Palace), der blev bygget, da Bangkok blev Thailands hovedstad i slutningen af 1700-tallet.
     
     
Bistert udseende fabelfigurer holder vagt ved templerne.   På indersiden af paladsets ydermur er hele det indiske Ramayana afbildet.
     
     
Detalje.  
     
     
Bemærk spejlingerne i glasprismerne  
     
     
I det nærliggende Wat Pho findes en 46m lang Buddha. Måske kan Buddhaer kendes på deres særlige finger- og tåaftryk?   Dette skulle forestille en portugiser.
     
     
Fra samme tempel.  
     
     
Ha! Jeg ser mindst lige så farlig ud!   Wat Arun, Daggrytemplet, på den anden side af floden.