Sentosa er en lille ø lige syd for Singapores hovedø. Den er omdannet til en stor forlystelsespark med vandland, strande med importeret sand, golfbaner osv. Her er nogle billeder, fra da jeg var der 6. august.
     
Singapores havn er verdens travleste. Man kan se et lille udsnit af den på dette billede.   Billede fra sommerfugleparken på Sentosa. Her er der ikke just brug for et opvarmet bur med forøget fugtighed, så sommerfugleparker her består bare af et udendørs udspændt kæmpenet.
     
     
Sommerfugl med røde prikker. Det er nok svært at se på billederne, men sommerfuglene var noget større end et sølle dagpåfugleøje.   Sommerfugl med sølvglimmer.
     
     
Blå og sort sommerfugl på rød plante.   Rødorange sommerfugl.
     
     
Mig med havnen og skylinen i baggrunden.   Den fantastisk smukke, 12 etager høje Merlion, Singapores nationalsymbol. Der er dog ganske pæn udsigt der oppe fra, se de næste billeder.
     
     
Den sydlige del af Singapore og nogle (delvist kunstige) øer syd for hovedøen er ganske pænt bestykket med sværindustri.   Havn, Skyline og Skyer.
     
     
Skibene ligger i kø for at komme i havn.   Hvis det ikke lige var for de skorstene, kunne man næsten tro at det var... Tioman fx.
     
     
Jeg står på det eurasiske kontinents sydligste punkt, stod der på et skilt, men stedet her er på en mikroø syd for Sentosa syd for Singapore, der er en ø, så det er vist lidt af en tilsnigelse, selvom der er bro/dæmning til Malaysia.