NTU, Nanyang Technological University, ligger i den vestlige ende af Singapore i et grønt bakket område. Der er indtil videre 15 kollegier, Halls of Residence, på campus. Jeg boede i Hall 4.
     
Hall 4 er bygget med med en gårdhave i midten.   Indgangspartiet. Der er naturligvis ansat folk til at gøre rent og vedligeholde konstant.
     
     
Hall 4 i baggrunden. Chinese Heritage Center til venstre. De overdækkede gangstier er ganske praktiske, når det styrter ned.   Chinese Heritage Center.
     
     
Yunnan Garden med Hall 4 i baggrunden. Sådan en park er der vist ikke på DTU...   Sådan en swimming pool er der vist heller ikke...
     
     
Der er voldsomme uvejr en gang imellem.   Alle afvandingskanalerne, der virker overdimensionerede i tørvejr, er ikke for sjov.
     
     
Det er skadedyrsbekæmpelsen heller ikke.   Den tager dog ikke livet af alle dyr, som fx. denne fugl, der af og til gør sig bemærket lige uden for vinduet.
     
     
Udsigt mod centrum fra universitetet.   Selvom universitetsbygningerne er lidt betongrå, hjælper det jo ikke så lidt med overdimensionerede blomsterkasser med blomster, der er i fuldt flor året rundt.
     
     
De forskellige befolkningsgrupper i Singapore lever tilsyneladende i fred og fordragelighed med hinanden. Her en kristen og muslimsk bod ved siden af hinanden ved "semesterstartsmarkedet".   Tæt på hvad? Singaporeanerne er ikke meget for dobbeltkonsonanter i slutningen af et ord.