Boon Lay er metrostationen tættest på NTU. Som det er standard i de nyere bebyggelser, ligger der et indkøbscenter lige ved siden af (Der har ikke været nogen Sven Au Qen som miljøminister her i Singpore). Omkring metrostationen ligger bebyggelsen Jurong West, der stort set udelukkende består af store boligblokke.
     
Boon Lay MRT-station.   Boon Lay er endestation på East West Line. Dette må være den perfekte location til optagelse af en actionfilm. Der kunne jo tilfældigvis være parkeret et par fyldte tankvogne i parkeringshuset, hvorfra billedet er taget...
     
     
Dette og de følgende billeder er taget i Jurong West.   Jurong West Street. Bemærk, at det ikke just er store bilkøer, der præger gadebilledet. Det har sine naturlige årsager: Biler koster ca. det dobbelte af i Danmark!
     
     
En meget stor del af Singaporeanerne, ca. 90%, bor i HDB (Housing & Development Board) boligblokke som disse.   Der er meget rent i Singapore, men om det er pga. skilte som dette eller mega-bøder er jo ikke godt at vide...
     
     
Der er altid proppet med shoppende Singaporeanere i indkøbscenteret ved Boon Lay MRT.   "Normalt" slik ligger side om side med disse fiske-snacks, der stinker i hele butikken.
     
     
Man kan sige meget godt om maden i Singapore, men ris om morgenen er ikke lige min livret. Brødet i supermarkederne er kun toastbrød, men heldigvis er der denne bager i indkøbscenteret ved Boon Lay. Det er ganske forståeligt, at der altid er kø. Det er Patrick, min room mate, i forgrunden.