Laos er et fattigt land styret af et kommunistparti, der langsomt har indført reformer.
     
Grænseposten på den laotiske side af grænsen mellem Cambodia og Laos. Der er ingen grænseovergange mellem Cambodia og Laos, der er åbne for udlændinge, så man må bestikke sig igennem. Da vi nægtede at betale det oprindelige krav på 10$ for at komme ind i Laos, udvandrede grænsevagterne fra grænseskuret til deres hængekøjer under deres hus. Efter at have siddet og kukkeluret i en halv times tid gik vi ned til hængekøjerne og tilbød 5$, hvorefter vi endelig fik vores stempler. Hængekøjer er meget almindelige i Laos, hvis befolkning tilsyneladende ligger i dem det meste af dagen.   Vandfald på Mekong.
     
     
Hytte til 1$ per nat på Don Det, en af de mange øer i Mekong lige nord for grænsen til Cambodia.   De fleste fjernsynsantenner i Laos er sat op på denne måde.
     
     
Klipper på sydsiden af Don Khon syd for Don Det.   Solnedgang over Don Khon.
     
     
En stor del af de laotiske busser er ombyggede lastbiler. Det er nok unødvendigt at sige, at komforten på bænkene på ladet ikke er helt i top.   Her er det lige omvendt: Vores bus bruges som lastbil.
     
     
Det kan godt være, at hytten er bygget af blik og bambus, men parabolen er på plads.   Jeg er næsten kip-millionær. I sit store klarsyn har regeringen beordret 2kr.- og 5kr.-sedler udstedt, hvilket har reduceret den pengemursten man må bære rundt på betydeligt, i forhold til dengang den største seddel havde en værdi på 1kr.
     
     
Gavlen af et tempel i Laos' hovedstad Vientiane.   Lao Telecommunications. Det rislede lidt koldt ned af ryggen, første gang jeg så et hammer og segl-flag, der ikke var "for sjov". Den hvide cirkelskive i det laotiske flag symboliserer kommunismens lys.
     
     
En gammel fransk villa i Vientiane.   Laos' særprægede nationalmonument. Den sidste "forgyldning" fandt sted i 1995 for at markere 20-året for revolutionen.
     
     
Det er næsten for godt til at være sandt!   Vientiane er en lille, overraskende hyggelig by.
     
     
Vandfald i nærheden af Luang Prabang.   Det tidligere kongepalads i Luang Prabang. Det er Mekong i baggrunden.
     
     
Luang Prabang er en fantastisk blanding af templer og gamle franske huse.   En stor del af Laos' befolkning lever stadig af brænde skoven af i et område, opdyrke det et par år, for derefter at opgive det.
     
     
Okser bader i floden ved Vang Vieng.